PC Otomatis mindahkeun saklar YES1-630NA

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil produk

Modél

YES1-250 (NA / N / C)

YES1-400 (NA / N / C)

YES1-630 (NA / N / C)

Dipeunteun ayeuna (A)

160.180.200.225.250

250.315.400

500.630

Dipeunteun arus kontrol (A)

7

Dipeunteun waktos ayeuna pondok (kA)

10

Impulse undian tahan tegangan (kV)

8

Ngagunakeun kelas

AC-33B

Palayanan

Mékanis

17000

Listrik

6000

Gantar

3P

4P

3P

4P

3P

4P

Beurat (kg)

18

19

18.5

20.5

20

22

Siklus operasi (s / waktos)

15

Nami Eusi
Kodeu perusahaan Shanghai Yuhuang listrik co., Ltd.
Kategori produk Saklar Transfer Otomatis kelas PC
Kode desain 1
Pangkat ayeuna NA / N / C: 32A, 125A, 250A, 400A, 630ASA / S / LA / L: 125A, 250A, 630AG: 100A, 250A, 630A, 1600A, 3200AM: 1600A A

Q: 3200A

Kodeu produk NA: 16A ~ 630A (Tipe integral, dua posisi) N: 16A ~ 630A (Jenis pamisah, dua posisi) C: 16A ~ 630A (Jenis pamisah, dua posisi) M: 630A ~ 1600A (Jenis pamisah, dua posisi)

Q: 630A ~ 3200A (tipe Split, dua posisi)

SA: 20A ~ 630A (Tipe integral, Tilu posisi)

S: 20A ~ 630A (Jenis pamisah, Tilu posisi)

LA: 20A ~ 630A (Tipe integral, Dua posisi)

L: 20A ~ 630A (Jenis pamisah, dua posisi)

G: GA: 16A ~ 3200A (Kalayan fungsi panyalindungan seuneu)

GA1: 16A ~ 100A (Tanpa fungsi panyalindungan seuneu)

Gantar 2P (125A sareng handap produk 125A), 3P, 4P
Dipeunteun ayeuna 16A ~ 3200A
Modeu damel Sunda = Asup diri sareng pulih deui diri = Asup salira tanpa pulih deuiF = Utility-Generator

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami