Saklar mindahkeun PC otomatis YES1-630G

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Modél

YES1-SA, YES1-S, YES1-L

Tegangan insulasi

AC690V

Dipeunteun tegangan

AC400V

Dipeunteun ayeuna

20A-125A

160A-250A

315A-630A

Impulse undian tahan tegangan (kV)

8

Ngagunakeun kelas

AC-33iB

Nomer sora

Sora dobel

Cara nulis

Sateuacan dewan

Gantar

2P

3P

4P

2P

3P

4P

2P

3P

4P

Beurat

6

6.3

7

6

8

10

11

13.6

16.2

ciri waktos pondok tahan ayeuna

10kA

12.6kA

Sambungkeun sub-capactiy

6le

6le

Hirup jasa

6000 kali / 20000 kali

1000 kali / 4000 kali

Siklus operasi

60tim / jam

Saklar bantu

A, kakuatan samping B duanana kalayan 2 biasana kabuka sareng 2 biasana ditutup; kapasitas saklar

15A / AC250V

Beurat (kg)

Cecekelan Manual

Nami Eusi
Kodeu perusahaan Shanghai Yuhuang listrik co., Ltd.
Kategori produk Saklar Transfer Otomatis kelas PC
Kode desain 1
Pangkat ayeuna NA / N / C: 32A, 125A, 250A, 400A, 630ASA / S / LA / L: 125A, 250A, 630AG: 100A, 250A, 630A, 1600A, 3200AM: 1600A AQ: 3200A
Kodeu produk NA: 16A ~ 630A (Tipe integral, dua posisi) N: 16A ~ 630A (Jenis pamisah, dua posisi) C: 16A ~ 630A (Jenis pamisah, dua posisi) M: 630A ~ 1600A (Jenis pamisah, dua posisi) Q: 630A ~ 3200A (Jenis pamisah, dua posisi) SA: 20A ~ 630A (Tipe integral, Tilu posisi)

S: 20A ~ 630A (Jenis pamisah, Tilu posisi)

LA: 20A ~ 630A (Tipe integral, Dua posisi)

L: 20A ~ 630A (Jenis pamisah, dua posisi)

G: GA: 16A ~ 3200A (Kalayan fungsi panyalindungan seuneu)

GA1: 16A ~ 100A (Tanpa fungsi panyalindungan seuneu)

Gantar 2P (125A sareng handap produk 125A), 3P, 4P
Dipeunteun ayeuna 16A ~ 3200A
Modeu damel Sunda = Asup diri sareng pulih deui diri = Asup salira tanpa pulih deuiF = Utility-Generator

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami