PC Otomatis mindahkeun saklar YES1-32NA

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil produk

Modél

YES1-32NA

YES1-125NA

Dipeunteun ayeuna (A)

16,20,25,32

40,50,63,80,100,125

Dipeunteun arus kontrol (A)

5

Dipeunteun waktos ayeuna pondok (kA)

10

Impulse undian tahan tegangan (kV)

8

Palayanan

Mékanis

20000

Listrik

6000

Gantar

2P

3P

4P

2P

3P

4P

Beurat (kg)

4.2

4.7

5.2

5

5.5

6.5

Siklus operasi (s / waktos)

10

Nami Eusi
Kodeu perusahaan Shanghai Yuhuang listrik co., Ltd.
Kategori produk Saklar Transfer Otomatis kelas PC
Kode desain 1
Pangkat ayeuna NA / N / C: 32A, 125A, 250A, 400A, 630ASA / S / LA / L: 125A, 250A, 630AG: 100A, 250A, 630A, 1600A, 3200AM: 1600A AQ: 3200A
Kodeu produk NA: 16A ~ 630A (Tipe integral, dua posisi) N: 16A ~ 630A (Jenis pamisah, dua posisi) C: 16A ~ 630A (Jenis pamisah, dua posisi) M: 630A ~ 1600A (Jenis pamisah, dua posisi) Q: 630A ~ 3200A (Jenis pamisah, dua posisi) SA: 20A ~ 630A (Jenis integral, Tilu posisi) S: 20A ~ 630A (Jenis pamisah, Tilu posisi) LA: 20A ~ 630A (Jenis integral, Dua posisi) L: 20A ~ 630A (Jenis pamisah, dua posisi) G: GA: 16A ~ 3200A (Kalayan fungsi panyalindungan seuneu)

GA1: 16A ~ 100A (Tanpa fungsi panyalindungan seuneu)

Gantar 2P (125A sareng handap produk 125A), 3P, 4P
Dipeunteun ayeuna 16A ~ 3200A
Modeu damel Sunda = Asup diri sareng pulih deui diri = Asup salira tanpa pulih deuiF = Utility-Generator

YES1-NA-1

YES1-NA-2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami