CB switch saklar otomatis YEQ2Y-63A-800A

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil produk

Nami Eusi
Kodeu perusahaan Shanghai Yuhuang Electric Co., Ltd.
Kategori produk Saklar Transfer Otomatis kelas CB
Kode desain 2
Kodeu produk Y: Controller lampu indikasi tipe calakanY + W2-Cerdas Tipe LED tabung Digital tampilan (Split Type controller)Layar LCD Y + W3-calakan LCD (Split Type controller)
Pangkat ayeuna 63.100.225.400.630.800
Gantar 3P, 4P
Dipeunteun ayeuna 63A ~ 800A
Modeu damel Urang Sunda = Asupan diri sareng nyalira deuiS = Asupan mandiri tanpa mandiri diriF = Prioritas kakuatan sayaga
Fitur tambahan T = Komunikasi

Catetan:
Jenis switch ieu tiasa cocog sareng W2, f3 controller fission.
Parentah kontroller, mangga ngalangkungan (CB Class Switch Otomatis Transfer)

Fitur produk

1. Interlock mékanis anu dipercaya antara dua circuit breaker sareng alat interlock listrik. Ngaleungitkeun dua alat nutup lengkep dina waktos anu sareng.
2.SCM Controllér calakan dipaké pikeun ngendalikeun hardware inti anu saderhana sareng kuat, perluasan genah, réliabilitas anu luhur.
3. Éta ngagaduhan sirkuit pondok, langkung fungsi panyalindungan beban, langkung voltase, handapeun voltase, fase leungitna fungsi transfer otomatis sareng fungsi alarm alarm.
4. Parameter éksternal switching otomatis tiasa disetél gratis.
5. Operasi panyalindungan motor calakan.
6. Alat-alat sirkuit kontrol ku seuneu, pusat kontrol seuneu kana sinyal kontrol kana kontrollér cerdas. Dua set circuit breaker bakal lebet nyatakeun putus.
7. Aya panganteur jaringan komputer pikeun ngahontal remote control opat fungsi telemetry jauh.

Parameter téknis

Modél

YEQ2Y-100/225

YEQ2Y-400

YEQ2Y-630/800

Hirup mékanis

5000

3000

2500

Kahirupan listrik

1000

1000

500

Dipeunteun sistem kerja

Sistem damel anu teu kaganggu

Langkung nilai mindahkeun tegangan

AC230 ~ 300V

Valuerange adaptif dina tegangan

AC150 ~ 210V

Mindahkeun waktos kontak

4s

Waktos reureuh transisi kakuatan utama

0 ~ 240an

Waktu reureuh transisi kakuatan sayaga

0 ~ 240an

Modél Sirkuit cocog Gantar Lcu (kA) Dipeunteun arus circuit breaker (A) Dinilai tegangan kerja circuit breaker (V) Dipeunteun tegangan insulasi (V)
YEQ2Y-63 YEM1-63

3P

30,50

10.16,20,25,32

AC 380 (400)

690

4P

50

40,50,63

YEQ2Y-100 YEM1-100

3P

35,50

16,20,25,32,40

4P

50

50,63,80,100

YEQ2Y-225 YEM1-225

3P

35,50

100.15140.160

4P

50

180.200.225

YEQ2Y-400 YEM1-400

3P

50,65

250.315.350.400

4P

65

YEQ2Y-630 YEM1-630

3P

50,65

400.500.630

4P

65

YEQ2Y-800 YEM1-800

3P

65.100

6.30.800

4P

100


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami