Produk

ATS (PC)

1. Produk séri ieu sadayana tiasa dianggo sasarengan sareng Y-700, Y-701, Y-702 series PC class Transfer transfer switch otomatis, kecuali produk NA, SA, LA.
2. Parentah pengontrol ATS, mangga tingali rinci "PC kelas Otomatis transfer switch controller".

Fitur produk
Seri YES1 ATSE diwangun ku awak saklar sareng mindahkeun kontrol dua bagian ieu. Switch disetir ku coil éléktromagnétik, janten kecepatan transferna gancang pisan. Sumber kakuatan pengontrol nyandak kakuatan utama atanapi kakuatan darurat AC220V salaku tegangan kerja.

NA, SA, LA tipe ATSE mangrupikeun jinis integral. Controller dipasang di jero awak saklar. Pamaké ngan ukur kedah nyambungkeun sirkuit utama maka ATSE tiasa jalan. Éta genah pikeun nyerat sambung pangguna. Samentawis éta, SA tipe ATSE kalayan sinyal mimiti generator, input seuneu pasip, umpan balik seuneu pasif, kakuatan utama sareng indikator nutup kakuatan darurat.

N, C, M, Q, S, L mangrupikeun jinis pamisah. Kontroler dipisahkeun sareng awak saklar. Pamaké kedah sambungkeun controller sareng awak saklar ku kabel.
Jinis integral sareng pamisah ATSE duanana kalayan langkung voltase, handapeun voltase, fase standar jsb fungsi deteksi kalepatan sareng ogé sareng generator ngamimitian sareng ngeureunkeun fungsi kaluaran sinyal (Nalika kalepatan kakuatan utama, sinyal bakal dikirim saatos waktos tunda waktos 3 s. Nalika kakuatan utama pulih , sinyalna bakal dieureunkeun saatos waktos tunda waktos 3s).

Leres1

NA Tipe Transfer Otomatis Pindah Dua Posisi sareng Tipe Integral

N Ketik Transfer Otomatis Ngalih Dua Posisi sareng Tipe Beulah

NA / N / C Tipe Mindahkeun Otomatis Dua Posisi

M Ketik Transfer Otomatis Pindah Dua Posisi

Q Tipe Transfer Otomatis Ngalih Dua Posisi sareng Tipe Split

SA / S / LA / L Tipe Transfer Otomatis Pindah Tilu Posisi

G Ketik Transfer Otomatis Pindah Tilu Posisi

ATS (PC ATS Controller)

PC Kelas ATS Controller

ATS (CB)

Struktur sareng fitur
YEQ1 series Otomatis Transfer Switch, komposit ku 2PCs 3P atanapi 4P mini circuit breaker, mékanisme transmisi ranté mékanis, controller, jst, fiturna bakal sapertos kieu:
1. leutik dina volume, saderhana dina konstitusi; aya nyayogikeun 3P, 4P. gampang dioperasikeun sareng panjang dianggo.
2. Mindahkeun saklar nyetir ku motor tunggal, lemes, teu aya sora, pangaruhna leutik.
3. Kalayan interlocking mékanis sareng interlock listrik, robih tina kapercayaan, tiasa disayogikeun ku operasi manual atanapi otomatis.
4. Gaduh sirkuit pondok, panyalindungan kaleuleuwihan ogé langkung seueur voltase, handapeun tegangan, fungsi fase rugi sareng fungsi alarm anu calakan.
5. Parameter switching otomatis tiasa sacara bébas di luar.
6. Kalayan panganteur jaringan komputer pikeun kadali jarak jauh, pangaturan jarak jauh sareng komunikasi jarak jauh, panginditan jauh sareng fungsi kontrol opat sanés sareng sajabina.

Kaayaan damel
1. Suhu hawa sakitar -5 ℃ dugi ka + 40 ℃, sareng dina 24 jam suhu rata-rata henteu ngaleuwihan + 35 ℃.
2. Lokasi pamasangan henteu langkung ti 2000 méter.
3. Suhu maksimum + 40 ℃, kalembaban relatif hawa henteu langkung ti 50%, dina suhu anu handap tiasa kéngingkeun kalembaban relatif langkung luhur, sapertos 20 ℃ dina 90%. tindakan khusus kedah dilaksanakeun pikeun kondensasi sakapeung kusabab parobihan suhu.
4. Tingkat polusi: kelas Ⅲ
5. Kategori instalasi: Ⅲ.
6. Dua garis listrik disambungkeun ka sisi luhur saklar, sareng garis beban disambungkeun ka sisi handap.
7. Lokasi pamasangan kedahna henteu ngagaduhan geter, pangaruh.

YEQ1

X / Y Tipe Pindah Otomatis

N Ketik Saklar Transfer Otomatis

M / M1 Tipe Pindah Otomatis

ATS (CB Controller)

CB Kelas ATS Controller

PKS

YEM3 seri kapang kasus circuit breaker (salajengna disebut circuit breaker) diterapkeun dina sirkuit AC 50/60 HZ, tegangan isolasi anu dipeunteun nyaéta 800V, tegangan kerja anu dipeunteun nyaéta 415V, arus kerja anu dipeunteun na ngahontal 800A, éta dipaké pikeun mindahkeun motor jarang sareng jarang motor (Inm≤400A). Pemutus sirkuit gaduh seueur beban, sirkuit pondok sareng fungsi panyalindungan handapeun-voltase anu ngajagi sirkuit sareng alat catu daya tina rusak. Pemutus sirkuit ieu ngagaduhan fitur volume alit, pangabisa pegatna tinggi, busur pondok sareng anti geter.
Pemutus sirkuit tiasa dipasang vertikal atanapi horisontal.

Kaayaan operasi
1. Altitud: <= 2000m.
2. Suhu lingkungan: -5 ℃ ~ + 40 ℃.
3. Kalembaban relatif hawa henteu ngaleuwihan 50% dina suhu maksimum + 40 ℃, kalembaban relatif langkung luhur tiasa diijinkeun dina suhu anu langkung handap, sapertos 90% dina 20 ℃. Ukuran khusus tiasa diperyogikeun upami kondensasi kasempetan kusabab variasi dina suhu.
4. Gelar polusi 3.
5. Pasang kategori: Ⅲ kanggo sirkuit utama, Ⅱ kanggo sirkuit bantu sareng kontrol sanés.
6. Circuit breaker cocog pikeun lingkungan éléktromagnétik A.
7. Henteu kedah aya bahan peledak anu bahaya sareng teu aya anu ngalakukeun lebu, kedahna henteu aya gas anu bakal ngahambat logam sareng ngancurkeun insulasi.
8. Tempat éta henteu bakal diserang hujan sareng salju.
9. Kaayaan panyimpenan: suhu hawa -40 ℃ ~ + 70 ℃.

YEM1

YEM1L

YEM1E

YEM3

ACB

Seri YEW1 Air Circuit Breaker (anu disebatna ayeuna sapertos circuit breaker) diterapkeun dina jaringan distribusi sareng AC 50HZ, tegangan 690V (atanapi handap), sareng dipeunteun ayeuna 200A-6300A.

CPS

YECPS utamina dianggo dina sistem listrik kalayan AC 50HZ, 0.2A ~ 125A —— dipeunteun tegangan 400V, dipeunteun tegangan insulasi 690V.

DC

Pemutus sirkuit YEM3D-250 DC biasana dianggo dina sistem DC kalayan tegangan insulasi anu dipeunteun 1600V, tegangan kerja DC 1500V sareng handap, langkung tina beban sareng panyalindungan sirkuit pondok panyebaran kakuatan musuh sareng jalur panyalindungan sareng alat-alat listrik dina sistem DC kalayan dipeunteun ayeuna 250A sareng handap.

MCB

Pemutus sirkuit miniYEB1—63 Hare dimaksudkeun pikeun nyayogikeun sumber kakuatan otomatis dina kaayaan arus anu kaleuleuwih. Disarankeun pikeun digunakeun dina panel kelompok (apartemen sareng lantai) sareng dewan distribusi perumahan, domestik, gedong umum sareng administrasi. 64 barang per 8 arus anu dipeunteun mimitian ti 3 dugi ka 63A. MCB ieu parantos kéngingkeun sertipikat ASTA, SEMKO, CB, CE

MTS (DS)

Saklar beban-isolasi séri YGL diterapkeun dina sirkuit AC 50 HZ, dipeunteun tegangan 400V atanapi langkung handap, sareng dipeunteun ayeuna nepi ka Max 16A ~ 3150A. Dipaké pikeun nyambungkeun sareng megatkeun sirkuit ku operasi manual anu henteu sering. Salaku tambahan, produk kalayan 690V ngan ukur dipaké pikeun isolasi listrik.

Kaayaan operasi
1.Altitud henteu langkung ti 2000m.
2. Kisaran suhu lingkunganana nyaéta tina 5 ℃ dugi ka 40.
3. Kalembaban hubungan henteu langkung ti 95%.
4. Lingkungan tanpa médium ngabeledug.
5. Lingkungan tanpa hujan atanapi salju narajang.
Catetan: Upami produk diperkirakeun dianggo dina lingkungan dimana suhu langkung ti + 40 ℃ atanapi di handap -5 ℃ dugi ka 40, panggunaan kedahna nyarioskeun ka pabrik.

YGL