Generac ngaluncurkeun saklar transfer otomatis munggaran kalayan fungsi monitoring énergi bumi terpadu

Waukesha, Wisconsin, 27 Maret 2020 / PRNewswire / - Pemadaman listrik ti Basisir Wétan dugi ka Basisir Kulon nyababkeun paménta anu langkung seueur pikeun generator cadangan rumah tangga. Kalayan paningkatan tagihan listrik1, GeneracⓇ Power Systems (NYSE) ngawaskeun énergi anyar PWRview ™ switch transfer otomatis (ATS) sacara unik ngajawab tangtangan ngajaga rumah tangga tina pareuman listrik bari mayungan rekening bank tina tagihan listrik anu tinggi. : GNRC).
Kalayan ngenalkeun PWRview ATS, Generac nyandak kalungguhan dina nyayogikeun Home Energy Monitoring System (HEMS) dina saklar. PWRview ATS ngamungkinkeun bumi mana waé anu dilengkepan generator cadangan bumi pikeun langsung ngaksés wawasan anu kuat sareng hemat biaya ngeunaan konsumsi énergi bumi.
Kusabab monitor PWRview diwangun kana saklar mindahkeun anu diperyogikeun ku generator, saatos sistem generator dipasang, wawasan PWRview tiasa didapet. Anu gaduh bumi tiasa ngaunduh aplikasi PWRview kana telepon pinter naon waé pikeun gampang ngawas panggunaan énergi bumi ti mana waé dunya sareng muka konci inpormasi anu pernah aya anu tiasa ngabantosan ngirangan tagihan énergi dugi ka 20% 2.
Aplikasi PWRview ngamungkinkeun anu gaduh bumi ngakses panggunaan énergina ku tampilan real-time sareng aksés 24/7 jauh kana konsumsi listrikna. Dasbor real-time nyayogikeun wawasan anu langkung jero pikeun nginpokeun anu gaduh bumi nalika aranjeunna miceunan kakuatan sareng dimana kakuatanna dianggo. Detil tagihan pelacakan sareng konsumsi tiasa ngadidik anu gaduh bumi ngeunaan kabiasaan énergi pikeun ngaleungitkeun kejutan dina tagihan bulanan na.
"Saklar PWRview matak ngamudahkeun pikeun ngahémat énergi sareng artos," saur Russ Minick, Chief Marketing Officer Generac. "Ngadamel HEMS mangrupikeun bagian integral tina saklar transfer hartosna yén pamilik generator tiasa ngahémat cekap artos ngalangkungan konsumsi énergi anu langkung épisién pikeun ngimbangan kalolobaan biaya sistem cadangan bumi, bari ngaraosan sadayana kaamanan solusi cadangan cadangan Sareng jaminan."
Pikeun ngajagaan bumi sareng bumi ti pareum listrik sareng ngenalkeun tabungan listrik énggal ngalangkungan generator cadangan rumah tangga Generac nganggo PWRview, mangga buka www.generac.com pikeun langkung seueur inpormasi
1 Sumber: EIA (Administrasi Émbaran Énergi AS) 2 Épék hemat énergi beda-beda gumantung kana kabiasaan énergi, ukuran imah, sareng jumlah pangeusi.
Ngeunaan Generac Generac Power Systems, Inc. (NYSE: GNRC) mangrupikeun panyadia produk cadangan sareng kakuatan utama di dunya, sistem, alat-alat drive mesin sareng sistem panyimpenan surya. Dina 1959, pendiri kami ngahaturanan diri pikeun ngarancang, rékayasa sareng ngadamel generator cadangan anu munggaran. Langkung ti 60 taun saatosna, komitmen anu sami pikeun inovasi, daya tahan sareng kaunggulan parantos ngamungkinkeun perusahaan dilegakeun portopolio produk anu dipimpin ku industri ka bumi sareng usaha alit, situs konstruksi, sareng aplikasi industri sareng mobile di seluruh dunya. Generac nyayogikeun mesin tunggal sistem cadangan sareng kakuatan utama dugi ka 2 MW sareng solusi paralel dugi ka 100 MW, sareng nganggo sababaraha sumber bahan bakar pikeun ngadukung kabutuhan listrik konsumén urang. Generac host Power Outage Central, sumber otoritas data pareum listrik di Amérika Serikat dina Generac.com/poweroutagecentral. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Generac sareng produk sareng jasa na, mangga buka Generac.com.


Pos waktos: Jun-19-2021