Ngajajah cakrawala anyar 5G anu dibawa kana Internét Kandaraan sareng komunikasi V2X

ITProPortal dirojong ku pemirsa. Nalika anjeun mésér ngalangkungan tautan dina halaman wéb kami, kami tiasa nampi komisi afiliasi. Diajar deui
Ayeuna kami gaduh téknologi Internét Kandaraan (V2X), kami ngahaturkeun nuhun kana integrasi téknologi 5G sareng solusi parangkat lunak otomotif pikeun ngembangkeun mobil cerdas generasi anyar.
Sambungan kandaraan mangrupikeun jalan kaluar anu narik anu ngirangan kacilakaan lalu lintas jalan di panjuru dunya. Hanjakalna, dina taun 2018, kacilakaan lalu lintas jalan ngaruksak 1,3 juta jiwa. Ayeuna kami ngagaduhan téknologi Internét Kandaraan (V2X), kami ngahaturkeun nuhun kana integrasi téknologi 5G sareng solusi parangkat lunak otomotif kana pangwangunan generasi anyar mobil pinter pikeun ningkatkeun pangalaman supir sareng pembuat mobil ulang pikeun suksés.
Kandaraan ayeuna ngalaman beuki seueur hubungan, saling komunikasi sareng aplikasi navigasi, sensor on-board, lampu lalu lintas, fasilitas parkir, sareng sistem otomotif sanés. Mobilna koordinat sareng lingkungan sakurilingna ngalangkungan alat-alat newak anu tangtu (sapertos kaméra dasbor sareng sensor radar). Kandaraan anu dijadwalkeun ngumpulkeun seueur data, sapertos mileage, karusakan komponén geolokasi, tekanan ban, status tolok bahan bakar, status konci kendaraan, kaayaan jalan, sareng kaayaan parkir.
Arsitektur IoV tina solusi industri otomotif dirojong ku solusi parangkat lunak otomotif, sapertos GPS, DSRC (komunikasi jarak dekat khusus), Wi-Fi, IVI (in-kendaraan infotainment), data ageung, pembelajaran mesin, Internet of Things, ponggawa intél, SaaS Platform, sareng sambungan broadband.
Téknologi V2X manifés dirina minangka sinkronisasi antara kendaraan (V2V), kandaraan sareng prasarana (V2I), kendaraan sareng pamilon lalu lintas anu sanés. Ngalangkungan ékspansi, inovasi ieu ogé tiasa nampung pedestrian sareng cyclists (V2P). Pondokna, arsitektur V2X ngamungkinkeun mobil pikeun "ngobrol" ka mesin anu sanés.
Sistem kendaraan kana navigasi: Data anu sasari tina peta, GPS sareng detéktor kandaraan sanés tiasa ngitung waktos kadatangan kendaraan anu dimuat, lokasi kacilakaan nalika prosés klaim asuransi, data sajarah ngeunaan perencanaan kota sareng pangurangan émisi karbon, jst. .
Infrastruktur kendaraan kana transportasi: Ieu kalebet tanda, tips lalu lintas, unit ngumpulkeun tol, tempat damel, sareng lapangan akademik.
Kandaraan kana sistem transportasi umum: Ieu ngahasilkeun data anu aya hubunganana sareng sistem transportasi umum sareng kaayaan patalimarga, bari nyarankeun rute alternatif nalika ngarencanakeun deui rencana perjalanan.
5G mangrupikeun generasi kalima sambungan sélulér broadband. Dasarna, rentang frékuénsi operasionalna langkung luhur tibatan 4G, janten kecepatan sambunganna 100 kali langkung saé tibatan 4G. Ngaliwatan pamutahiran kapasitas ieu, 5G nyayogikeun fungsi anu langkung kuat.
Éta tiasa ngolah data kalayan gancang, nyayogikeun 4 milliseconds dina kaayaan normal sareng 1 millisecond dina kagancangan puncak pikeun mastikeun réspon gancang tina alat anu nyambung.
Sedihna, dina taun-taun tengah pelepasan taun 2019, pamutahiranna katéwak dina kontroversi sareng kasusah, anu paling parah nyaéta hubunganana sareng krisis kaséhatan global anu anyar. Nanging, sanaos awalna sesah, 5G ayeuna dioperasikeun di 500 kota di Amérika Serikat. Penetrasi global sareng panerapan jaringan ieu caket, sabab ramalan pikeun 2025 nunjukkeun yén 5G bakal ngamajukeun saperlima Internét dunya.
Inspirasi pikeun nyebarkeun 5G dina téknologi V2X asalna tina hijrah mobil kana infrastruktur sélulér (C-V2X) - ieu mangrupikeun prakték industri pangénggalna sareng paling luhur pikeun kendaraan anu nyambung sareng otonom. Buta manufaktur otomatis anu kawéntar sapertos Audi, Ford sareng Tesla parantos ngalengkepan kendaraanna nganggo téknologi C-V2X. Pikeun kontéks:
Mercedes-Benz parantos damel bareng sareng Ericsson sareng Telefónica Deutschland kanggo masang mobil sambungan otonom 5G dina tahap produksi.
BMW parantos damel babarengan sareng Samsung sareng Harman pikeun ngaluncurkeun BMW iNEXT dilengkepan unit kontrol telematika basis 5G (TCU).
Audi ngumumkeun di 2017 yén kendaraanna bakal tiasa berinteraksi sareng lampu lalu lintas pikeun waspada nalika supirna robih tina warna beureum janten héjo.
C-V2X ngagaduhan poténsi anu teu aya watesna. Komponénna parantos dianggo di langkung ti 500 kota, kabupatén sareng kabupaten akademik pikeun nyayogikeun koneksi otonom pikeun sistem transportasi, infrastruktur énergi sareng fasilitas gedong.
C-V2X nyayogikeun kaamanan lalu lintas, épisiénsi sareng ningkat pangalaman supir / tukang leumpang (conto anu hadé nyaéta sistem peringatan kendaraan akustik). Éta ngamungkinkeun para investor sareng tanghi mikir ngajajah cara énggal pangwangunan skala ageung dina seueur skenario. Salaku conto, ku ngagunakeun sensor sareng data sajarah pikeun ngaktipkeun "telepathy digital", nyetir koordinasi, pencegahan tabrakan sareng peringatan kaamanan tiasa dihontal. Hayu urang gaduh pamahaman anu langkung jero ngeunaan seueur aplikasi V2X anu ngadukung 5G.
Ieu ngalibatkeun sambungan cybernetic tina truk di jalan raya dina armada. Penjajaran caket-caket kendaraan ngamungkinkeun akselerasi disayogikeun, setir sareng rem, kukituna ningkatkeun efisiensi jalan, ngahémat bahan bakar sareng ngirangan émisi. Treuk ngarah nangtukeun rute, kagancangan sareng jarak treuk anu sanés. Transportasi treuk 5G-kabeungkeut tiasa nyadar perjalanan jarak jauh anu aman. Salaku conto, nalika tilu atanapi langkung mobil nyetir sareng supirna badé pareum, treukna sacara otomatis nuturkeun pamimpin platoon, ngirangan résiko ngantor ku supir. Salaku tambahan, nalika treuk ngarah ngalakukeun tindakan ngajauhan, treuk anu sanés di tukang ogé bakal réaksi dina waktos anu sami. Pabrikan alat-alat aslina sapertos Scania sareng Mercedes ngenalkeun modél jalan, sareng sababaraha nagara bagian di Amérika Serikat parantos ngadopsi labuh otonom. Numutkeun ka Scania Group, antrian truk tiasa ngirangan émisi dugi ka 20%.
Ieu kamajuan mobil anu nyambung dina cara mobil berinteraksi sareng kondisi lalu lintas utama. Mobil anu dilengkepan ku arsitéktur V2X tiasa nyiarkeun inpormasi sénsor sareng supir sanés pikeun koordinat gerakanana. Ieu tiasa kajantenan nalika hiji mobil liwat sareng mobil anu sanés sacara otomatis laun pikeun nampung manuver éta. Fakta parantos kabuktosan yén koordinasi aktif supir sacara épéktip tiasa nolak gangguan anu disababkeun ku parobahan jalur, ngerem dadakan sareng operasi anu teu direncanakeun. Di dunya nyata, nyetir anu dikoordinir henteu praktis tanpa téknologi 5G.
Mékanisme ieu ngadukung supir ku nyayogikeun béja ngeunaan tabrakan anu bakal datang. Ieu biasana nunjukkeun dirina salaku réposisi setir otomatis atanapi rem rem. Pikeun nyiapkeun tabrakan, kendaraan ngalirkeun posisi, kagancangan, sareng arah anu aya hubunganana sareng kendaraan anu sanés. Ngaliwatan téknologi konéksi kandaraan ieu, supir ngan ukur kedah mendakan alat pinterna pikeun nyerang tukang beca atanapi tukang leumpang. Inklusifitas 5G ningkatkeun fungsi ieu ku netepkeun rupa-rupa konéksi antara sababaraha kendaraan pikeun nangtoskeun lokasi anu pas pikeun masing-masing kandaraan relatif ka pamilon lalu lintas anu sanés.
Dibandingkeun sareng kategori kendaraan anu sanés, mobil mandiri nyalira langkung ngandelkeun aliran data gancang. Dina kontéks parobihan kaayaan jalan, waktos réspon gancang tiasa nyepetkeun pengambilan kaputusan sacara real-time supir. Milarian lokasi anu pasti tina pedestrian atanapi ngaramal lampu beureum salajengna mangrupikeun sababaraha skenario anu nunjukkeun téknologi kasayogianana. Laju leyuran 5G ieu ngandung harti yén pamrosésan data awan ngalangkungan AI ngamungkinkeun mobil nyandak kaputusan anu henteu ditulungan tapi akurat langsung. Ku ngalebetkeun data tina mobil pinter, metode pembelajaran mesin (ML) tiasa ngamanipulasi lingkungan kendaraan; ngajalankeun mobil eureun, ngalambatkeun, atanapi paréntah pikeun ngaganti jalur. Salaku tambahan, kerjasama anu kuat antara 5G sareng komputasi ujung tiasa ngolah set data langkung gancang.
Anu matak, pendapatan tina sektor otomotif laun nyusup kana sektor énergi sareng asuransi.
5G mangrupikeun solusi digital anu nyayogikeun manpaat anu teu aya tandinganna pikeun dunya otomotif ku ningkatkeun cara urang nganggo koneksi nirkabel pikeun navigasi. Éta ngadukung sajumlah ageung konéksi di daérah alit sareng kéngingkeun lokasi anu pas langkung gancang tibatan téknologi anu sateuacanna. Arsitektur V2X anu disetir ku 5G dipercaya pisan, kalayan latency minimal, sareng gaduh sababaraha kaunggulan, sapertos sambungan anu gampang, newak data sareng transmisi, ningkatna kasalametan jalan, sareng ningkat pangropéa kendaraan.
Daptar di handap pikeun kéngingkeun inpormasi pang anyarna tina ITProPortal sareng tawaran khusus ekslusif anu dikirim langsung kana koropak anjeun!
ITProPortal mangrupikeun bagian tina Future plc, anu mangrupikeun grup média internasional sareng penerbit digital terkemuka. Didatangan halaman wéb perusahaan urang.
© Future Publishing Limited Quay House, The Ambury, Bath BA1 1UA. sadaya hak disimpen. Angka pendaptaran perusahaan Inggris sareng Wales 2008885.


Pos waktos: Jun-18-2021