Taros Kami

Hiji Dua Tilu Electric Co., Ltd.

Alamat

Jalan Wei No.20, Zona Pangembangan Ékonomi, Kota Yueqing, Propinsi Zhejiang, Cina

Telepon

0086-577-61666833

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami