Tentang Kami

Hiji Dua Tilu Electric Co., Ltd.

One Two Three Electric Co., Ltd. Perenahna di Yueqing, Propinsi Zhejiang, ibukota alat-alat listrik Cina, perusahaan ieu mangrupikeun pabrik standar tinggi khusus dina pamekaran sareng produksi alat-alat listrik voltase handap sapertos pemutus sirkuit kasus , Air circuit breaker, miniatur circuit breaker, leakage circuit breaker, control and protection switch, dual-power switching switching otomatis, isolation switch jsb. Éta perusahaan téknologi luhur ngahijikeun R&D sareng produksi. Kalayan sajumlah téknologi dipaténkeun Sértipikat, produk disahkeun ku GB, CE, CCC, jsb.

Perusahaan ieu manajemén ilmiah salaku inti, nyandak kabutuhan pangguna, kualitas produk sareng jasa ati-ati salaku inti tina konsép perusahaan, pikeun nyumponan kabutuhan konsumén di pasar anu béda sareng situs aplikasi anu béda, supados nyayogikeun kinerja anu maksimal sareng

Konsép TALENT

Taat kana nilai ngahargaan jalma, mekarkeun poténsi manusa, sareng ngudag jiwa jalma salaku tujuan pikeun digawé., di perusahaan urang, jalma biasa bakal janten jalma anu alus, aliran jalma anu tetep di dieu sadar impian hirupna, ngokolakeun tim bakat jangka panjang anu meunang kapamimpinan pasar, kami nyiptakeun kaunggulan organisasi, sareng mingpin orientasi nilai, urang ngagaduhan rasa misi sareng tim tanggung jawab, sareng kami ngadukung réalisasi tujuan stratégis sareng ngudag bakat.

Perusahaan paduli pikeun karyawan tina aspek kahirupan, émosina sareng kamekaran.
Karyawan perusahaan ngamaenkeun impian sareng tujuanana dina jero. Kusabab aranjeunna gaduh impian, aranjeunna langkung energetik, kréatip, sareng ngagaduhan kakuatan pikeun ngungkulan organisasi sareng individu sanés pikeun ningkatkeun alam anu dipikahoyong.

left
rigt

TIM RÉDIK TEKNIKAL

Ayeuna, perusahaan ngagaduhan tim r & d téknis langkung ti 70 jalmi, kalebet 2 insinyur lulugu, 8 insinyur proyek, 13 insinyur senior, 28 insinyur sareng 29 tanaga sanés.

Perusahaan taat kana inovasi ilmiah sareng téhnologis, terus ngenalkeun tanaga profesional, komitmen pikeun ngembangkeun produk listrik anu aman, dipercaya, cerdas, hemat energi sareng solusi pikeun konsumén.

Perusahaan ngagaduhan rupa-rupa kerjasama sareng lembaga ilmiah sareng téknologi, akademi profesional sareng ahli téknis, kalayan ngembangkeun produk énggal salaku inti, sareng terus-terusan ngamajukeun kamajuan téknologi.

Tim Panilitian Téknis

.73%
Pagawe Lain
.74%
Kapala Insinyur
.96%
Insinyur Proyék
.81%
Insinyur Senior
.77%
Insinyur

INVESTASI TEKNOLOGI P&P

IMG_0614

IMG_06131

IMG_06091

IMG_06291

Salami sababaraha taun, perusahaan parantos fokus kana panilitian téknologi sareng manajemén pangembangan produk salaku tugas anu penting. Di hiji sisi, éta sacara kuat ngadukung panilitian sareng pamekaran mandiri, dumasar kana penyesuaian struktur prosés, taat kana pasar, berorientasi kauntungan, nguatkeun panilitian sareng pamekaran mandiri produk, nguatkeun panilitian téknologi aplikasi, aktip ngembangkeun produk kalayan nilai tambah luhur , eusi téknologi luhur sareng pasar, sareng anu sanésna. 

IMG_06161

IMG_0626

IMG_0626

Di sisi anu sanésna, urang kedah sacara aktif ngagedekeun kerjasama sareng lembaga panilitian ilmiah, paguron luhur sareng ahli téknis, masihan pinuh kaunggulan téknologi, diajar tina kakuatan séwang-séwangan sareng ngarobih kalemahan masing-masing, terus-terusan ngamajukeun kamajuan téknologi, Komitmen ngembangkeun aman , produk listrik anu dipercaya sareng calakan sareng solusi pikeun palanggan.

Dina taun-taun ayeuna, kinerja penjualan perusahaan parantos ngajaga pertumbuhan gancang, bari ningkatkeun proporsi investasi R&D dina téknologi taun ka taun.

PERALATAN LUCU

Ln urutan pikeun mastikeun tingkat peralatan of theenterprise, parusahaan aktip ngenalkeun peralatan produksi newinternational sareng ngujiinstruments, nguatkeun panalungtikan reliabiliti andtest, perusahaan ayeuna gaduh ciri gerak calakan uji coba, garis deteksi otomatis, alat ukur ukur koordinat tinggi, mikroskop alat universal sareng anu sanés produksi canggih sareng alat uji coba. Perusahaan parantos nyetél pusat uji anu ageung, dilengkepan laboratorium mékanikallife produk, laboratorium ciri-ciri, laboratorium EMC, laboratorium standar sareng peralatan kelas munggaran sareng fasilitas lokal anu dianggo, ningkatkeun efisiensi produksi theenterprise, mastikeun yén pamutahiran téknologi produksi tetep sareng manajemen kualitas.

Pelanggan Sareng ngalayanan

Kami komitmen pikeun nyayogikeun kualitas, produk sareng jasa anu aman, sareng sacara aktif ngajajah kabutuhan poténsial konsumén; 

Kami ngadorong langkung seueur jalma pikeun ilubiung dina inovasi dina cara kabuka, ngagabungkeun téknologi anyar sareng modél bisnis anu saé, sareng teras-terasan nyiptakeun kejutan anu pikabungaheun. 

Kami ngagantelkeun penting pisan pikeun pangalaman sareng opini palanggan, teras-terasan ningkatkeun sistem manajemén hubungan pelanggan, tumuh sareng pelanggan, sareng nganggap prosés ieu salaku nilai ngahontal kaunggulan.