540e7c5093f4f3a5d676a20162c134a

Ngeunaan URANG

One Two Three Electric Co., Ltd. Perenahna di Yueqing, Propinsi Zhejiang, ibukota alat-alat listrik Cina, perusahaan ieu mangrupikeun pabrik standar tinggi khusus dina pamekaran sareng produksi alat-alat listrik voltase handap sapertos pemutus sirkuit kasus , Air circuit breaker, miniatur circuit breaker, leakage circuit breaker, control and protection switch, dual-power switching switching otomatis, isolation switch jsb.

  • about
  • product
  • ing
  • about

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

ngalanggan